Jonny

Jonny referenser

Referens

Under våren 2004 kom jag i kontakt med Jonny. Jag hade arbetat väldigt mycket under flera år som egen företagare. Var väl som man säger ”utbränd”, fast jobbade vidar. Hade under dessa år dragit på mig en svår astma. Då läkarna ville sätta in kortison på mig, vägrade jag. Det var då jag tog kontakt med Jonny, för att prova om Healing skulle kunna hjälpa på mig. Det gjorde det!!!

Det var otroligt att stiga av britsen efter en gång och känna att jag hade ”nya lungor”. Detta var på torsdagen och tisdagen veckan efter var jag på CSK i Kristianstad. Läkaren satt som ett levande frågetecken och undrade vad jag hade gjort. Alla mina värde var perfekta och jag har inte behövt använda mina mediciner efter detta.

Vill inte tänka på hur jag hade varit idag om jag inte hade tagit kontakt med Jonny. Är som en ny människa igen.

Tack för att Du finns Jonny!!

KRAM Annette Schöld-Jonasson

Referens

Jonnys ”Helande Beröring” har hjälpt mig att komma igenom vissa svårigheter runt förlåtelse. Han jobbar med integritet och med stor kärlek. Behandlingarna och Jonnys bemötande har betytt mycket för mig och min utveckling

Annelie Palmquist

Referens

År 2005 besökte jag Jonny av ren nyfikenhet. Har fått Healing för 17 år sedan och det var väldigt positivt. Jag åt en del mediciner, till exempel astmamediciner. Men sen den dagen jag var hos Jonny, har jag inte tagit någon medicin för astman ( över 1 år nu ). Mina prover hos doktorn är bra. Jonnys bemötande och djupa intresse för en som person är fantastiskt.

Tack Jonny

Annelie Johansson

Referens

Jag befann mig inne i min bubbla dit jag hade flytt för över ett år sedan. Inne i min bubbla kunde ingen nå mig. Jag var skyddad, ingen kom in och jag gick bara ut ur bubblan på natten när ingen var i närheten. Personalen på psyk, mina gamla vänner, mina anhöriga… ingen av dom kunde nå mig. Till slut blev jag så van vid att leva i bubblan att det blev en naturlig del av mitt liv. Jag trodde jag skulle befinna mig där för alltid, för det var ju min trygghet. Men plötsligt en dag så hände något konstigt… Jag mötte dig och du la handen på min axel och sa: ”Jag tror på dig Jennie. Det har jag alltid gjort”. Du var innanför bubblan tillsammans med mig! Där och då kände jag för första gången att jag ville ut ur bubblan. Du stod brevid mig och höll min hand hela vägen och till slut var jag ute. Jag var lugn och trygg och började leva igen. Mitt liv förändrades totalt och jag undrar än idag hur du lyckades…

TACK Jonny, du är bäst.

Kram / Jennie

Referens

Processen med att skapa boken ”Stenar Kristaller Mineraler och deras magiska kraft” startades.

När jag 2004 jobbade med att komma ur en livskris fick jag rekommendationer att besöka Jonny Nilsson på Källan i Hässleholm för att lösgöra de blockeringar som hindrade mig. Jag passade på när jag var på besök i Hässleholm under påsken. Detta var första gången som jag fick direkthealing. Under behandlingen såg jag bland annat helt plötsligt ett antal stenar. Detta väckte mitt intresse för stenar eftersom jag sökte efter information angående de som jag sett.
För att göra en lång historia kort så sattes processen att utöka min kunskap om stenar, kristaller och mineraler deras inverkan på vårt välmående.
Detta genererade i att jag skev boken ”Stenar Kristaller Mineraler och deras magiska kraft” som släpptes till försäljning den 19 april 2008.

Jag vill tacka Jonny och Kerstin för allt positivt stöd under de år det tagit att skapa boken.
Förutom detta startade den healande kärleksfulla energin Jonny förmedlade också igång utvecklingen av en rad mediala förmågor.

Marie Nilsson – Kalmar

Referens

I oktober 07 var jag på min första behandling hos Jonny. Just då var mitt liv ganska mörkt och jag ville förändra något men jag visste inte vad. Efter första behandlingen kom jag på vad som fattades och det var frid inombords som jag sökte, och jag fick det också. Efter andra och tredje behandlingen föll allt på plats, känslan efter en behandling går inte att beskrivas den måste upplevas. Efter behandlingar och meditationskurs hos Jonny har jag blivit en mer positiv person som utmanar mig själv i saker som jag aldrig skulle gjort innan. En viktig sak har Jonny lärt mej överallt finns det kärlek, vänskap och lycka och den vill jag försöka ta vara på.
Tack Jonny för Du är den Du är.

Lena Nilsson
Referens

Jag har provat de flesta behandlingar och alla har varit bra på sitt sätt. När jag kom till Jonny var det mycket av nyfikenhet, hade träffat Jonny några gånger, även gått kurs för honom. Jag är själv terapeut, jag tror man blir lite ”kräsen”, man vet i alla fall vad man vill ha för behandling.

Jonny, Du är helt underbar du har öppnat upp mitt hjärta totalt. Det har varit tufft, jag har gråtit och känt stor sorg, fick även tillbaka värk som jag länge kämpat för att bli av med. Jag vet ju att det är en process, att allt ska upp till ytan och rensas bort. Jag har lärt mig att det finns en kärlek som är villkorslös och jag ska bara ta emot den, jag är ju värd detta.

Tack Jonny för att Du visade mig vägen.

Många kramar och stor kärlek till dig

Jane
Referens

”Min livsväg förde mig till Jonny när jag var inne i en tid av starkt andligt behov och personlig utveckling. Hans behandling var berörande och pricksäker, även om resultatet kom först senare.
Hans ord och råd spelades in på CD-skiva och när jag lyssnade på skivan ett år senare kunde jag se ett fantastiskt sammanhang.
Jag minns hur jag rös när jag insåg att jag träffat min nuvarande partner på precis det sättet som Jonny hade förutspått.
Jag vill tacka för ett stort engagemang och en fantastisk livssyn som smittar av sig!
Tack! ”

Amanda – Stockholm

Om Du önskar komma i kontakt med mig, ring min mobil 0709-160 777 eller skriv ner dina frågor eller önskemål i kontaktformuläret.

Ha d gott önskar Jonny

1 tanke på “Jonny

  1. Vår familj har besökt Jonny flera ggr. Det är fantastiskt med healing och vi är mycket nöjda ! Vi är så tacksamma att du finns Jonny, och vi återkommer då du har hela vårt förtroende ! / Anneli med familj, Kristianstad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s