Healing

Healing eller Helande, vad är det?

För mig är det balansen att vara en Hel Ande i vardagen. Balansen mellan att vara en ande, en kärleksenergi och att vara en jordbo med processer, prövningar, sorg, glädje och njutningar i en kropp. Ett tillfälligt tempel som vi lånar under vår livsresa. Genom våra val, omedvetna och medvetna skapar vi vår egen unika livsväv och historia.

jonny och annaJag älskar helande processer och förlåtelse som får oss att växa som människor.
Efterhand som vi lär oss om vår storhet så kommer vi närmare den vi … jag verkligen är.
Är det detta som är vår sanna livsresa, att bli hel? Jag tror det …

Jag utför flera olika healingbehandlingar. Vill Du fråga mer och känna in vilken som passar dig bäst så kontaktar Du mig.

Första gången Du kommer till mig gör en healingbehandling som tar 1,5 – 2 timmar. Du kan läsa mer om den här.

Healing
Det första som händer när Du kommer till mig är att vi sätter oss ner och att Du får fylla i ett informationsblad med ditt namn och dina uppgifter. Jag berättar lite om hur jag arbetar. Jag behöver inte veta någonting om dig eller varför Du valt att komma till behandlingen, utom i speciella fall, då Du har önskat att vara fokuserad på endast en eller ett par processer under healingen.

Det går aldrig att ”planera” vad som kommer att hända under behandlingen. Du har redan startat upp en fantastisk och helande process genom att visa din villighet till en förändring och ett helande genom att ringa, beställa tid och komma till behandlingen. Din villighet är det första stora och viktiga steget för ditt helande och din nya framtid.

Under behandlingen ligger Du på en massagebänk. Du har dina kläder på. Healingenergin överförs genom lätt handpåläggning på ryggen och genom balansering av kroppens energifält.

Din enda uppgift under behandlingen är att slappna av så mycket som möjligt och känna in. Alla bilder, färger, minnen, symboler och känslor berättar något viktigt för dig.

Efter behandlingen sätter jag på en diktafon. Jag berättar om mina upplevelser utan att Du kommenterar någonting. Sedan är det din tur att berätta om dina upplevelser och dina känslor. Därefter berättar jag om tankar, bilder och känslor som har kommit till mig under mina förberedelser inför din behandling. Till sist kan Du ställa frågor baserat på vad som har hänt eller sagts under healingen.

Jag skickar en CD till dig efter tre veckor. Anledningen att Du får vänta på CD:n är att det är viktigt att Du själv efter behandlingen känner in: vilket kändes varmt, gav resonans, kraft och slog mest ton i dig, vilka upplevelser kändes mest rätt och för dig framåt. Efter tre veckor börjar Du glömma och då är det bra att höra CD:n och vårt samtal igen. Det hjälper dig att minnas och stärker dina möjligheter att få ut det mesta möjliga av healingen, dina nya insikter och dina nya medvetna val.

Jag har inte dina svar, jag kan inte ge dig några råd. Under healingen och samtalet kommer det intuitivt känslor, bilder och ord till mig som jag tolkar och förmedlar till dig. Dessa bygger på mina andekontakter, min kunskap och mina egna livserfarenheter. Det är Du själv som har svaren. Varje bild, ord, känsla har en personlig nyckel och kod som bara Du har svaren på eller kan lösa med din villighet. Den villighet som Du startade upp när Du beställde tid för en healing.

Lokal: Stora Salongen, Stadshusgatan 10 i Hässleholm.

Salongen har en vänthörna där Du kan slå dig ner och vänta. När jag är klar med mina förberedelser kommer jag och hämtar dig.

Välkommen önskar Jonny

jonnys händerDin investering är 600 kronor första gången Du kommer till mig för en healingbehandling.

Om Du önskar komma i kontakt med mig, ring min mobil 0709-160 777 eller skriv ner dina frågor eller önskemål i kontaktformuläret.

2 tankar på “Healing

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s