Respons 2008

Källan till din egen källa
Källan är en butik och mötesplats för alla som är villiga att utvecklas genom en inre resa till balans och harmoni. Atmosfären är rogivande, en oas mitt i den stressade vardagen utanför. Här finns meditationsskivor och böcker om personlig utveckling och andligt sökande, dofter, kristaller, tarotkort och möjlighet att få olika behandlingar som healing och massage.

Källan, som är ett familjeföretag, har funnits i tio år och erbjuder även olika behandlingar. Bland utbudet finns Resan-metoden, healing, tre olika massagebehandlingar, samt meditationsgrupper och föreläsningar.
– Meditation är en viktig och utvecklande väg att hitta vem jag egentligen är, säger Jonny Nilsson, mannen och eldsjälen bakom Källan. Han anlitas även av personalgrupper, som är intresserade av att prova på meditation och uppleva känslan av stillhet.

Jonny säger att när du väl hittat rätt känsla, kan vara stilla och närma dig den du verkligen är så kan du vila i den känslan, oavsett om du står i en kö eller har rast på arbetet, och uppleva ett lugn. Den som vill finna sig själv behöver vara villig till förändring, vara modig och våga möta sina skuggsidor och ha mycket tålamod, för det är en lång resa. Men belöningen är enorm. Jonny är utbildad healingterapeut och har genomgått massageutbildning. Han ger en massage som heter Hawaiansk Lomilomi där hela kroppen gås igenom, från fötter till hårbotten och öron.
– Det handlar om att beröra så mycket hud som möjligt, säger Jonny. Då frigörs ett hormon som heter oxytocin och det är vetenskapligt bevisat att det bland annat främjar välbefinnande.

Butiken ligger nära tågstationen i Hässleholm och det kommer kunder från bl.a. Strömstad, Malmö, Kalmar och Helsingborg, men de flesta kommer förstås från Skåne. Produkterna går även att handla via Källans Webshop. De är alla till för att hjälpa människor att finna sin egen källa. Här finns änglar, statyer, tvål, rökelse och annat. Alla varor är så rena och naturliga som möjligt för Jonny vill inte ha plast eller saker som inte håller.
– Vi har ett sådant överflödssamhälle och jag vill vara så nära kretsloppet som möjligt, säger han.
Jonny tycker att det viktigaste med butiken är mötena och relationerna. Han brinner för att hjälpa människor att växa, utvecklas och hitta sin egen källa.

Om Du önskar komma i kontakt med mig, ring min mobil 0709-160 777 eller skriv ner dina frågor eller önskemål i kontaktformuläret.

Ha d gott önskar Jonny

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s